Wij hebben een match!

Vanaf oktober is het een feit! TOP-Recreatie en TeamAnimation gaan met elkaar zorgen voor nog meer animatiefeest op de vakantieparken in Nederland maar ook in het buitenland!

Nu horen wij je denken, leuk maar wat betekent dit voor mij?! 
Voor jou als Topper zal er niets veranderen. Je kunt nog steeds bellen, mailen en appen naar dezelfde mensen en staan wij allemaal nog steeds voor je klaar. Komend jaar blijven beide bedrijven naast elkaar bestaan dus je werkt nog gewoon voor TOP-Recreatie zoals je gewend bent. Maar, er zijn wel wat voordelen voor jou.

Zit je er klaar voor? Daar komen ze!

 • Met stipt op nummer 1; het buitenland!
  TeamAnimation heeft een groot aanbod aan campings waar jij aan de slag kunt in Frankrijk! Dus heb jij kennis van de Franse taal en zin in een buitenlands avontuur? Dan kunnen wij jou dat bieden!
 • Nog meer keuze
  Doordat er een hoop nieuwe campings- en vakantieparken bij komen hebben we nog meer te gekke plekken voor jou, waardoor we je nog beter kunnen plaatsen. 
 • Diverse werkplekken
  Of je nu als Sport Topper, Teenage Topper, TOP-Leider of gewoon Topper aan de slag wilt, dankzij onze samenwerking met TeamAnimation kunnen we je een nog specifieker voorstel doen dat aansluit bij jouw wensen.
 • Meer kansen om door te groeien!
  Meer aanbod betekent ook automatisch meer coaching en meer TOP-Leiders, dus de kans om door te groeien binnen onze organisatie is groot, als je al meerdere seizoenen voor ons gewerkt hebt. 

Vragen
Als je nog vragen hebt omtrent deze nieuwe samenwerking, kun je ons altijd mailen, appen of bellen (op kantooruren)! We staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.

PS, we zijn nu ook insta official, check onze socials!