TOP Personeel

Onze Toppers vormen natuurlijk de absolute basis voor een succesvol animatieprogramma.  Aan de werving en selectie van onze animatoren besteden we dan ook veel tijd en aandacht. Met onze ervaring van bijna 25 jaar weten wij ondertussen precies over welke vaardigheden een goede animator moet beschikken. Het is natuurlijk fijn als de animator alles weet over volleybal of knutselen, maar dit is niet het belangrijkste.

Wij zoeken naar mensen die enthousiast, gemotiveerd, positief denkend en creatief zijn. Kortom, ze moeten de TOP-factor hebben.
Dan zijn ze bij TOP-Recreatie aan het juiste adres.

[/mk_page_section]
Topper
Topper

Onze allround animatoren noemen wij Toppers. En met recht! Ze zijn van alle markten thuis. De kidsclub, sport en spel, theater of minidisco? Ze doen het met veel plezier en enthousiasme!

Topper Plus
Topper Plus

Met deze allround animator bent je verzekerd van een Topper met minimaal 1 jaar ervaring. Alleen mogelijk in combinatie met minimaal 1 andere Topper.

Sport Topper
Sport Topper

De specialist op het gebied van sportactiviteiten. Kindertheater en knutselen laten ze aan de Toppers over zodat zij zich volledig kunnen richten op de sportieve gast.

Teenage Topper
Teenage Topper

Veel tieners onder jouw gasten? Dan is de Teenage Topper de oplossing. Deze Topper bouwt en versterkt de sociale contacten met de tieners en probeert hen te motiveren om samen leuke dingen te doen. De Teenage Topper werkt veelal ‘s middags en ’s avonds. Het programma maakt de Teenage Topper in samenspraak met de tieners.

TOP Leider
TOP Leider

Bestaat jouw animatieteam uit drie of meer animatoren? Dan is het verstandig om een TOP-Leider toe te voegen aan het animatieteam. De TOP-Leider zorgt voor een goede planning, structuur en is ervaren in het voorbereiden en uitvoeren van de grotere activiteiten zoals de spooktocht en musical.
Ook zorgt de TOP-Leider voor de juiste de registratie van de gewerkte uren van het gehele animatieteam.

Een positieve samenwerking maakt ze nog beter

Onze animatoren zijn enthousiastelingen in de leeftijd van 17 tot 25 jaar en zelfstandig in het uitvoeren van het animatieprogramma. Zelfstandig wil echter niet zeggen dat ze aan hun lot overgelaten moeten worden. Net als iedere andere medewerker gaan ze beter presteren met af en toe een kort gesprekje over hoe het gaat, een complimentje of gewoon een glimlach. Ze zijn tenslotte onderdeel van jullie team.

duo-topper-groot
goedgekeurd

Personeelsplanning en urenregistratie

Sinds enkele jaren eist de Inspectie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid van ons en van onze klanten dat zij van iedereen een deugdelijke urenregistratie van het gehele animatieteam bijhouden. Het gaat dan om alle activiteiten inclusief voorbereiding en opruimtijd. Op de website van SZW (www.inspectieszw.nl) staat letterlijk;

“De verantwoordelijkheid voor deze urenregistratie ligt bij de inlener van het animatiepersoneel, wanneer de inlener het gezag over het personeel heeft. In dit geval dus de camping, het vakantiepark of het pretpark dat mensen inhuurt bij een animatiebedrijf”

Natuurlijk voelen wij ons ook meer dan verantwoordelijk voor een goede registratie van de gewerkte uren en daarom hebben wij hiervoor een perfect systeem ontwikkeld dat goed is gekeurd door de Inspectie van SZW.

Hoe werkt het?

Als je het animatieprogramma klaar hebt kun je zeer gemakkelijk de Toppers die het programma uitvoeren toevoegen aan de verschillende activiteiten. Je ziet dan in je overzicht direct hoeveel uur je iemand hebt ingepland en hoeveel uur iemand nog beschikbaar is.
In samenspraak bepalen wij van te voren hoeveel uur de Toppers bij jullie op het bedrijf per dag werken. Dit kan variëren van 6 tot 10 uur per dag. Dat bepaal jij zelf.
Een waterdicht systeem dat er zeker voor gaat zorgen dat je exacte controle blijft houden over de personeelsplanning en de gewerkte uren.

urenregistratie-laptop

TOP Personeel

Enthousiast geworden? We maken graag kennis in een persoonlijk gesprek