fbpx

TOP Personeel

Onze animatoren vormen natuurlijk de absolute basis voor een succesvol animatieprogramma.

Aan de werving en selectie van onze animatoren besteden we dan ook veel tijd en aandacht.

Met onze ervaring van meer dan 20 jaar weten wij ondertussen precies over welke vaardigheden een goede animator moet beschikken. Het is natuurlijk fijn als de animator alles weet over volleybal of knutselen, maar dit is niet het belangrijkste.

Wij zoeken naar mensen die enthousiast, gemotiveerd, positief denkend en creatief zijn. Kortom, ze moeten de X-factor hebben.
Dan zijn ze bij TOP-Recreatie aan het juiste adres.

Topper
Topper

Onze allround animatoren noemen wij Toppers. En met recht! Ze zijn van alle markten thuis. De kidsclub, sport en spel, theater of minidisco? Ze doen het met veel plezier en enthousiasme!

Topper Plus
Topper Plus

Met deze allround animator bent u verzekerd van een Topper met met minimaal 1 jaar ervaring. Alleen mogelijk in combinatie met minimaal 1 andere Topper.

Sport Topper
Sport Topper

De specialist op het gebied van sportactiviteiten. Kindertheater en knutselen laten ze aan de Toppers over zodat zij zich volledig kunnen richten op de sportieve gast.

Teenage Topper
Teenage Topper

Deze Topper bouwt en versterkt de sociale contacten met de tieners en probeert hen te motiveren om samen leuke dingen te doen. De Teenage Topper werkt veelal ‘s middags en ’s avonds.

TOP Leider
TOP Leider

Bestaat uw animatieteam uit drie of meer animatoren? Dan is het verstandig om een TOP-Leider aan te stellen. De TOP-Leider zorgt voor een goede planning en structuur.

Enthousiast geworden? We maken graag kennis in een persoonlijk gesprek