fbpx

TOP Programma

Recreatheek©

In onze volledig vernieuwde Recreatheek© vindt u onze gratis basisprogramma’s en ruim 800 draaiboeken.

Met een korte eenvoudige uitleg leert u razendsnel hoe u zelf de animatieprogramma’s kunt aanvullen en bewerken. Met een paar muisklikken tovert u het animatieprogramma om tot een boekje. Klikken, printen en op de balie!

TOP Programma op maat

Wilt u nog meer uit uw animatieprogramma halen? Kies dan voor een TOP Programma op maat. Wij stemmen het animatieprogramma in overleg helemaal af op uw wensen en verwachtingen. Wilt u het animatieprogramma omtoveren in een programmaboekje in uw eigen huisstijl? Wij regelen het voor u!

Programma op je eigen website

Alle programma’s kunnen desgewenst getoond worden op uw website, uw bedrijfs-app maar ook in de Recreatie-app . Zo zijn uw gasten altijd op de hoogte van alles dat u voor ze organiseert.

TOP Thema

Uw jongste gasten een echt onvergetelijke dag bezorgen? Dat kan met de themaboxen van TOP-Recreatie. Ieder jaar ontwikkelen wij leuke, nieuwe en aansprekende thema’s.

TOP Musical

De kinderen spelen de hoofdrol in onze eigen geschreven kindermusicals. Een garantie voor een succesvolle avond. Laat de kinderen deze zomer ook eens stralen tijdens één van onze musicals en bestel een musicalpakket.

TOP Specials

Maak uw animatieprogramma nog uitdagender en kies voor één van onze TOP Specials.

TOP Specials zijn verrassende activiteiten uitgevoerd door externe specialisten. Uniek voor onze klanten die met een animatieteam van ons werken, hebben wij dit jaar een aantal zeer leuke TOP Exclusives samengesteld, dit zijn voor en door TOP-Recreatie op maat gemaakte activiteiten.

Enthousiast geworden? We maken graag kennis in een persoonlijk gesprek