fbpx

TOP Programma

Recreatheek©

Dé online software voor de animatieprofessional
Zoeken, programmeren & publiceren.

Laat u inspireren door de database, stel in een paar klikken uw programma samen, laat deze realtime zien op uw website en/of app. Uw gasten kunnen zich direct inschrijven via geefjeop.nl. Dit en nog veel meer!

TOP Programma op maat

Wilt u nog meer uit uw animatieprogramma halen? Kies dan voor een TOP Programma op maat. Wij stemmen het animatieprogramma in overleg helemaal af op uw wensen en verwachtingen. Wilt u het animatieprogramma omtoveren in een programmaboekje in uw eigen huisstijl? Wij regelen het voor u!

Programma op je eigen website

Via de Recreatheek kunt u eenvoudig het animatieprogramma publiceren op uw website. U kunt het zelfs zo instellen dat oude animatieprogramma’s niet meer zichtbaar zijn. Wij leveren een XML of JSON koppeling aan voor uw websitebouwer.

Maakt u gebruik van de Recreatie-app? Het animatie programma kan dan simpel hierin worden opgenomen. Via een I-frame “framen” wij het animatieprogramma in de app. Zelfs Narrowcasting is mogelijk!

TOP Specials

Maak uw animatieprogramma nog uitdagender en kies voor één van onze TOP Specials.

TOP Specials zijn verrassende activiteiten uitgevoerd door externe specialisten of uw eigen animatieteam. Een echte aanvulling op uw programma!

Enthousiast geworden? We maken graag kennis in een persoonlijk gesprek