fbpx

TOP Programma

TOP Programma op maat

Wil je nog meer uit het animatieprogramma halen? Kies dan voor een TOP Programma op maat. Naast de TOP Basis programma’s die elk seizoen weer voor je klaarstaan in de Recreatheek, kun je ook kiezen voor het TOP Programma op maat. Wij stemmen het animatieprogramma in nauw overleg helemaal af op jullie wensen en verwachtingen. Dit is één van de vele mogelijkheden binnen jouw Recreatheek© abonnement.

Klantenpagina = Recreatheek

De Recreatheek is tevens het kloppend hart als het gaat om alle informatie die betrekking heeft op de personeelsplanning, het animatieprogramma en het animatieteam. Hier keur je de gewerkte uren goed en kun je de gemaakte reiskosten zien en beoordelen. Kortom, alles wat je nodig hebt op één pagina.

Recreatheek

De online software voor de animatieprofessional
Zoeken, programmeren & publiceren.

  • Maak je animatieprogramma in een handomdraai, vertaal deze met één klik op de knop naar het Duits of Engels en kies één van de vrolijke templates om jouw programma net even dat extra’s te geven.
  • Laat je inspireren door de database met honderden draaiboeken en activiteiten of combineer het met eigen activiteiten.
  • Het programma printen in eigen huisstijl? Ook dat is geen probleem.
    Wil je het programma liever professioneel laten drukken? De drukbestanden kun je rechtstreeks naar de drukker sturen.
  • Publiceer je programma in een mum van tijd realtime op jouw website, app en/of narrowcasting. Heb je al een app van Recreatie-apps? Dan is de koppeling binnen no-time geregeld.
  • Laat de gasten zich online inschrijven en eventueel betalen voor de activiteiten met geefjeop.nl
  • Voorkom discussie over de gewerkte uren en maak snel en efficiënt een personeelsplanning en registreer de uren van alle animatoren.

Specials

Maak jouw animatieprogramma nog uitdagender en kies voor één van onze Specials.

De Specials die wij in samenwerking met de Recreatheek aanbieden zijn verrassende activiteiten uitgevoerd door externe specialisten of het eigen animatieteam. Een echte aanvulling op het programma!

Enthousiast geworden? We maken graag kennis in een persoonlijk gesprek