fbpx

TOP Programma

Recreatheek©

Zoeken, programmeren & publiceren.

Hoe snel wilt u een animatieprogramma samenstellen? In de volledig vernieuwde Recreatheek is het gewoonweg een fluitje van een cent.  Met een paar klikken maakt u de gewenste periode voor het animatieprogramma aan. U bent nu klaar om het  animatieprogramma te vullen met de leukste activiteiten uit de database of eigen activiteiten.

TOP Programma op maat

Wilt u nog meer uit uw animatieprogramma halen? Kies dan voor een TOP Programma op maat. Wij stemmen het animatieprogramma in overleg helemaal af op uw wensen en verwachtingen. Wilt u het animatieprogramma omtoveren in een programmaboekje in uw eigen huisstijl? Wij regelen het voor u!

Programma op je eigen website

Via de Recreatheek kunt u eenvoudig het animatieprogramma publiceren op uw website. U kunt het zelfs zo instellen dat oude animatieprogramma’s niet meer zichtbaar zijn. Wij leveren een XML of JSON koppeling aan voor uw websitebouwer.

Maakt u gebruik van de Recreatie-app? Het animatie programma kan dan simpel hierin worden opgenomen. Via een I-frame “framen” wij het animatieprogramma in de app. Zelfs Narrowcasting is mogelijk!

TOP Specials

Maak uw animatieprogramma nog uitdagender en kies voor één van onze TOP Specials.

TOP Specials zijn verrassende activiteiten uitgevoerd door externe specialisten of uw eigen animatieteam. Een echte aanvulling op uw programma!

Enthousiast geworden? We maken graag kennis in een persoonlijk gesprek