fbpx

TOP Service

TOP-Recreatie gaat verder dan een goed animatieprogramma en échte Toppers. Om alles goed te laten verlopen bieden wij u onderstaande service.

Klantenpagina

Als klant bij TOP-Recreatie heb je de beschikking over een eigen inlogpagina. Hier vindt u alle informatie over de planning, uw animatieprogramma en uw animatieteam.

Loek en Lot theater

Voor het kindertheater heeft TOP-Recreatie twee typetjes ontwikkeld. Lot & Loek geven een vrolijke, herkenbare en professionele uitstraling aan het animatieprogramma. De Toppers zijn hierop getraind en kunnen zich goed inleven in de typetjes en dat maakt het tot één groot feest!

De kleding van Loek & Lot krijgt u van ons in bruikleen.

24-uurs garantie

Het kan gebeuren dat er een Topper ziek wordt of dat er andere omstandigheden zijn waardoor een animatiemedewerker niet meer kan werken. Wij zorgen er dan voor dat er binnen 24 uur een vervangende Topper op uw bedrijf aanwezig is.

TOP Coaching

Onze animatieteams zijn zelfstandig, maar niemand kan zonder aandacht. Daarom komen wij tijdens de uitvoering minimaal éénmaal per week langs om het animatieteam te ondersteunen. De TOP Coach zorgt ervoor dat we tijdens de uitvoering goed vinger aan de pols houden en indien nodig nog kunnen bijsturen. Natuurlijk horen we ook graag van u of alles nog naar wens verloopt.

Reiskosten

TOP-Recreatie neemt voor u graag de administratie en uitbetaling van de reiskosten uit handen. Dit doen we op basis van de daadwerkelijk gemaakte kosten of op basis van afkoop.

Uiteraard kunt u de reiskosten ook rechtstreeks aan de Toppers uitbetalen.

Kleding medewerkers

Al onze animatoren krijgen tijdens de praktijktraining twee gratis T-Shirts voor tijdens de werkperiode. Mocht dit niet voldoende zijn of wilt u een professionelere uitstraling, dan heeft u de mogelijkheid om extra kleding aan te schaffen. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om de animatoren uw bedrijfseigen kleding aan te laten trekken.

Enthousiast geworden? We maken graag kennis in een persoonlijk gesprek