TOP Service

TOP-Recreatie gaat verder dan een goed animatieprogramma en échte Toppers.
Om alles goed te laten verlopen bieden wij de onderstaande service.

24-uurs garantie

Het kan gebeuren dat er een Topper ziek wordt of dat er andere omstandigheden zijn waardoor een animatiemedewerker niet meer kan werken. Wij zorgen er dan voor dat er binnen 24 uur een vervangende Topper aanwezig is.

TOP Coaching

Onze animatieteams zijn zelfstandig, maar niemand kan zonder aandacht. Daarom komen wij tijdens de uitvoering minimaal éénmaal per week langs om het animatieteam te ondersteunen en de kwaliteit te bewaken. De TOP Coach zorgt ervoor dat we tijdens de uitvoering goed vinger aan de pols houden en indien nodig nog kunnen bijsturen. Natuurlijk horen we ook graag of alles nog naar wens verloopt.

Loek en Lot theater

Voor het kindertheater heeft TOP-Recreatie twee typetjes ontwikkeld, Lot & Loek. Zij geven een vrolijke, herkenbare en professionele uitstraling aan het animatieprogramma. De Toppers zijn hierop getraind en kunnen zich goed inleven in de typetjes en dat maakt het tot één groot feest!

Wij zorgen voor de kleding van Loek & Lot zodat jullie daar geen omkijken naar hebben.

Reiskosten

TOP-Recreatie neemt graag de administratie en uitbetaling van de reiskosten uit handen. Dit doen we op basis van de daadwerkelijk gemaakte kosten (eenmaal de heen- en eenmaal de terugreis) of op basis van afkoop.

De daadwerkelijk gemaakte reiskosten worden na afloop van de vakanties gefactureerd. Uiteraard is het ook mogelijk om ervoor te kiezen om de reiskosten zelf rechtstreeks aan de Toppers uitbetalen.

Enthousiast geworden? We maken graag kennis in een persoonlijk gesprek