fbpx

Specialisten in flexibel personeel

Kosten? Bij ons weet je dit vooraf!

Onze Toppers zijn met recht Toppers. Ze zijn zeer zorgvuldig geselecteerd. Ze hebben allemaal een training gehad waarbij ze allerlei workshops doorlopen. Deze workshops zijn gericht op presentatie, loyaliteit maar ook op vaardigheden zoals het begeleiden van een spel, het spelen van theater. Ze zijn getraind om activiteiten te begeleiden en overal een feestje van te maken, mensen te enthousiasmeren en hoe ze zichzelf moeten presenteren. Onze Toppers zijn dan ook zeer divers inzetbaar. Het tarief voor dit personeel is zeer scherp en kost in 2019 slechts €19,00 per uur exclusief btw en de reiskosten, maar wel ongeacht de leeftijd.  Hierdoor weet je altijd vooraf wat de kosten voor het personeel zijn en zijn wij vrij om de beste personen bij de aanvraag te selecteren. De meeste Toppers zijn tussen de 18 en 26 jaar oud. Wij hanteren een afname van minimaal 3 uur per Topper. Onze Toppers wonen door heel Nederland. 

Wat kan ik verwachten?

 • Dat ik geen werkgeversrisico loop, omdat wij de officiële werkgever zijn.
 • Dat ik geen tijd kwijt ben aan de verloning van het evenementen personeel? Dit doen wij.
 • Dat er een vast tarief is waarop ik kan rekenen!
 • Dat ik enkel en alleen betaal voor de daadwerkelijk gewerkte uren.
 • Dat ik het evenementen personeel niet hoef door te betalen bij ziekte of het vroegtijdig afronden van de werkzaamheden.
 • Dat wij  Toppers hebben door heel Nederland!
 • Dat veel van onze Toppers al ervaring hebben als animatiemedewerker op een recreatiebedrijf.

Waar kan ik Toppers voor inhuren?

GASTVROUW/HEER
GASTVROUW/HEER

Op zoek naar personeel wat gastvrij is? En die de gasten een onvergetelijke dag kunnen laten beleven? Onze Toppers zijn erop getraind om klantvriendelijk te zijn en van elk evenement of activiteit een feestje te maken!
Denk hierbij aan de inzet bij gastontvangst, een evenement, een persoonlijke feest etc.

PROMOTIE
PROMOTIE

Voor het promoten van een merk, organisatie, product of dienst zijn onze Toppers de beste!
Zij zijn nooit bang om het publiek te benaderen, zijn gewend aan het toespreken van een groter publiek en zijn geselecteerd om hun enthousiasme en uitstraling. Afhankelijk van de vraag selecteren wij de Toppers met de juiste uitstraling passend bij het merk.

THEMA- & KINDERFEESTEN
THEMA- & KINDERFEESTEN

Hiervoor moet je echt bij ons zijn. Onze Toppers zijn specifiek getraind om theater te kunnen spelen en weten met elk thema de weg. Kruipen zo in de huid van een typetje en ze zijn voorbereid om activiteiten te begeleiden. Ze maken van elke activiteit een feestje. Ook voor het schminken van kinderen draaien ze hun hand niet om.

BEGELEIDING EVENEMENTEN
BEGELEIDING EVENEMENTEN

Een groot evenement in het vooruitzicht en personeel nodig wat werkt op verschillende plaatsen? Wij hebben heel veel verschillende Toppers in ons bestand. Denk bijvoorbeeld aan Toppers voor de muntverkoop en/of garderobe, het controleren van entreebewijzen etc. Met onze Toppers ben je verzekerd van klantvriendelijk en gemotiveerd personeel!

BEGELEIDING ACTIVITEITEN
BEGELEIDING ACTIVITEITEN

Op zoek naar medewerkers die kunnen ondersteunen bij activiteiten? Bijvoorbeeld voor de begeleiding van springkussens, een popcornmachine een kleine draaimolen, achter de mobiele ijskraam, bij het schminken of als typetje? Onze Toppers zijn getraind om kinderen met activiteiten te begeleiden.

BEGELEIDING SPORTEVENEMENTEN
BEGELEIDING SPORTEVENEMENTEN

Begeleiding voor een sportevenement of outdooractiviteiten? Kies dan voor onze Sport Toppers, deze Toppers zijn specifiek hiervoor getraind. De meesten hebben een achtergrond op een sport- en bewegen opleiding. Tennistoernooi of begeleiding bij zeskampen, sportdagen voor een opleiding of sportkampen? Hiervoor kun je op de expertise van onze Sport Toppers rekenen!

Hoe werken wij?

 • 1: Neem contact met ons op

  U kunt ons bereiken per e-mail of telefoon. Wij bespreken dan met u de aanvraag en sturen de offerte toe.

 • 2: Wij zoeken de juiste Topper(s)

  Zodra wij akkoord op de offerte hebben zullen wij beginnen met het invullen van uw aanvraag met de juiste Topper.

 • 3: Done!

  Zodra wij de aanvraag hebben ingevuld met enthousiaste Topper(s) zullen wij u informeren en in contact brengen met uw Toppers.

Deze bedrijven gingen je voor